Tur til Malta

Fredag var det litt overskyet. Vi benyttet anledning til å ta en biltur til Malta. I løpet av Juli må vi ta en tur ut av landet. Mest aktuelt er ferge til Sicilia. For å finne ut av parkeringsmuligheter ved fergeleiet i Marsa dro vi ned for å se sjøl. Det viser seg at det ikke er mulig å parkere der nede. På turen dro vi igjen innom St. Julians. Der spiste vi på Paparazzi, gikk langs promenaden og  shoppa litt nødvendigheter. Augusta fikk nye armringer og Dora solbriller. Vi fant en svenksbutikk i St. Julians. Candynavia har alt eksilsvensker og en del av det eksilnordmenn behøver i Malta. Frøydis handla sylteagurk og godis i løsvekt.

Comino fra ferga. Egentlig ikke så veldig overskya.

Blomstrende kaktus(?) langs hovedveien

Mor klar for mat på Paparazzi

Julius klar for mor på Paparazzi

Blir det harryhandel når man er i Middelhavet?

Slitsomt å bombe Gadafi. En britisk krysser har perm i Grand Harbour.

Far og Augusta har vært en tur å sett på en byggeplass og båter i Marsa

Dette innlegget ble publisert i ekspedisjon. Bokmerk permalenken.