Tur til lykkeland

Kongen og dronningen ønsker velkommen

I en stor borg, midt i et industrifelt helt sør på Malta, står kongen og dronningen av Playmobil og ønsker velkommen til Playmobil FunPark. Hit tok vi turen onsdag. – For når det er overskya og vind, ja da er det levelig temperatur til en biltur.

Navnet lurer deg litt, for vi kunne tro det var en fornøyelsespark. Det er det ikke. Heldigvis hadde vi lest oss til det, så vi ble ikke skuffa. Prisen å komme inn er heller ikke som en fornøyelsespark, og det kan vi godt like. Litt over 2 euro for barn, og halvparten for foreldre gir slett ikke dårlig valuta for pengene.

Augusta storkoste seg med å leke! Det var en stor hall med benker og bord, hvor de ulike playmo-temaene var satt opp. Sirkusteltet sto, og det var bare å finne fram publikummere og sirkusartister, det store dukkehuset hadde mange møbler fastlimt, men du så mange historier ei jente på treogethalvt kan lage på en kort tid når hun bare får muligheten.

Utendørs var det hester og ponnyer til å ri på, sandkasse, sklier, benker og bord både i sol og skygge til å spise ved. Her var vi ikke lenge, bare på vei inn og ut av lekehuset. Kommer vi tilbake vil vi kanskje ta det nærmere i øyensyn.

Det var også en helt grei café der, med enkle retter, kaker, kjeks og smultringer. Det er heller ikke å forakte at de hadde alle smoothiene fra Ellas Kitchen. Og når de i tillegg kan lage god kaffe til mor i tillegg, ja da er livet godt.

Noe må de tjene penger på, så det var sjølsagt en stor butikk med fullsortimentet til playmo. Samt mange puslespill og spill fra Ravensburger. Vi handla inn tre spill til Augusta, og skal teste de ut de nærmeste dagene.

Den siste timen var vi alene med de 5-6 ansatte, og vi hadde nok kunnet vært der lenger, hvis ikke vakten til slutt låste oss ut. Da godtok Augusta også å dra hjemover, med forhåpninger om å komme snart tilbake.

Herlig dukkehus å leke med!

Må ha tunga rett i munnen...

Montere med de ulike "scenene, her er Playmobil sitt sirkus...

...og her er vårt sirkus!

Båten lastes, store figurer passer på.

Julius koste seg i avdelinga med store deler

Båten lastes, store figurer passer på.

Store Playmobilfigurer dekorerer lekekroken

Ute er det hester å ri på

Før avreise; avskjed med piloten til Plastic Airline

Dette innlegget ble publisert i bilder, ekspedisjon. Bokmerk permalenken.